پبمانکاری

صفر تا صد طراحی و اجرا

در یک جمله می توان پیمانکار را کسی دانست که موظف به انجام به موقع کار مورد پیمان در پیمانکاری ساختمان بر طبق دستورات قانونی تهیه و تنظیم شده است. دریافت رتبه 3 انبوه سازی و رتبه 5 تاسیسات کشوری، یکی از افتخارات سمن سوله می باشد. وظایف پیمانکار را به طور مختصر می توان به صورت زیر تعریف نمود:

پیمانکاری ساختمان چیست؟

در یک جمله می توان پیمانکار را کسی دانست که موظف به انجام به موقع کار مورد پیمان در پیمانکاری ساختمان بر طبق دستورات قانونی تهیه و تنظیم شده است. وظایف پیمانکار را به طور مختصر می توان به صورت زیر تعریف نمود:

پیمانکاری
انواع پیمانکاری

انواع شرکت های پیمانکاری

به دو دسته می توان تقسیم نمود : پیمانکاران کسب و کار و پیمانکاران خدمات

1- پیمانکاران کسب و کار:

یک نوع فعالیت خاص را به صورت کامل ارائه می دهند مانند بانکداری الکترونیکی و پیمانکاران خدمات، خدمت خاصی را ارائه می دهند. مشکلات کار این است که افراد غالبا با پیمانکاران دیگر نمی‌توانند جور شوند، یا افراط می‌کنند و یا تفریط.

2- قرارداد پیمانکاری ساختمان:

شرایط عمومی پیمان یا همان قرارداد از اهمیت بسیاری برخوردار است. این همان قرارداد پیمانکاری ساختمان است که بین ارکان یک پروژه یعنی کارفرما، مهندس مشاور و پیمانکار منعقد می شود.

قرارداد پیمانکاری یا پیمان چیست؟

قرارداد پیمانکاری یا پیمان شامل مجموعه اسناد و مدارکی است که در ماده‌ی ۲ موافقت‌ نامه درج می‌گردد. ماده ۲ موافقت ‌نامه، سندی است که مشخصات اصلی قرارداد پیمانکاری یا پیمان (مانند مشخصات دو طرف قرارداد، موضوع پیمانکاری، مبلغ و مدت زمان پیمان در آن ذکر می‌ شود). مورد بعدی در قرارداد، شرایط عمومی است که یک چارچوب کلی است که بسیاری از تکالیف، حقوق و مسئولیت‌های کارفرما و پیمانکار در آن قید شده است. این شرایط باید در تمامی قراردادهای پیمانکاری رعایت شود و اساساً هیچ‌گونه تغییری نباید در آن‌ها ایجاد شود.

مورد بعدی شرایط خصوصی پیمان است که به ‌منظور تکمیل شرایط عمومی تنظیم می شود. موارد آورده شده در شرایط خصوصی، هیچ‌گاه نباید موارد شرایط عمومی را نقض کند.

  • کارفرما: کارفرما شخص حقوقی است که معمولاً یک طرف امضاکننده‌ پیمان است. این شخص عموماً عملیات موضوع پیمان را بر اساس اسناد و مدارک پیمان، به پیمانکار واگذار می‌کند.
  • پیمانکار: پیمانکار در یک قرارداد ، شخص حقیقی یا حقوقی و طرف دیگر امضا کننده‌ پیمان است و اجرای موضوع پیمان را بر اساس اسناد و مدارک پیمان، به عهده گرفته است.

شرکت سمن سوله طیف وسیعی از وظایف و مسئولیت ها را در پروژه های گوناگون ساخت و ساز از جمله بر عهده دارد. وظیفه شرکت سمن سوله بازبینی کامل کل فعالیت هایی است که در طول انجام پروژه صورت می گیرد. شرکت سمن سوله در پروژه ها درگیر برنامه ریزی، توسعه دادن و هماهنگ سازی فعالیت هایی است که در طی فرآیند ساخت انجام می شود. شرکت سمن سوله بر کل فعالیت های مرتبط با ساخت و ساز نظارت داشته و اطمینان حاصل می کند که همه اقدامات لازم در راستای تکمیل پروژه در حال انجام است.مسئولیت های اصلی شرکت سمن سوله شامل برنامه ریزی های فردی و انجام همه فعالیت های مرتبط با ساخت و ساز پروژه مسکونی یا تجاری و … می باشد. شرکت سمن سوله علاوه بر نظارت بر کار کارکنان، به گونه ای برنامه ریزی می نماید که همه اقدامات در راستای انجام پروژه مطابق با ضوابط و قوانین موجود صورت پذیرند.

شرکت سمن سوله وظایف زیادی در پروژه دارند که می بایست به صورت روزانه انجام دهد تا پروژه ساخت و ساز به بهترین روش و در مدت زمان تعیین شده تکمیل شود. از جمله مهم ترین وظایف شرکت سمن سوله ، برنامه ریزی برای پیش بردن پروژه ساخت و ساز می باشد. این برنامه ریزی شامل استخدام کارکنان تا تعیین یک جدول زمانی مرحله به مرحله که تمای فعالیت های لازم از ابتدا تا انتهای پروژه را تعیین کند.

شرکت سمن سوله علاوه بر برنامه ریزی پروژه ساخت و ساز، از دیگر وظایف شرکت سمن سوله ، استخدام کردن، نظارت کردن و همچنین اخراج کردن کارکنانی است که بازدهی کافی ندارند. همچنین بایستی بر پرداختی تمام کارکنان و کارگران نظارت داشته باشد.

شرکت سمن سوله در پروژه های خود مسئولیت تأمین مصالح مورد نیاز را نیز بر عهده دارد. از آنجایی که پروژه های ساخت و ساز بدون مصالح ساختمانی لازم انجام نمی شوند، پیشرفت پروژه از این لحاظ بستگی به تلاش پیمانکار ساختمانی دارد که لازمه آن برقراری ارتباطات لازم با تأمین کنندگان مصالح می باشد.

شرکت سمن سوله در پروژه های خود بایستی تمامی قوانین و ضوابط مربوط به ساخت و ساز را بداند و توجه داشته باشد که بسته به مکان و زمان ساخت و ساز، قوانین ممکن است متفاوت باشند. از وظایف شرکت سمن سوله می باشد که توجه داشته باشد همه اقدامات در راستای ساخت و ساز به شیوه ای قانونمند انجام می شوند.

موضوع بودجه نیز مورد دیگری است که مرتبط با وظایف شرکت سمن سوله در پروژه های خود می باشد. شرکت سمن سوله در پروژه های خود بایستی تمام اقدامات را متناسب با بودجه تعیین شده و با صرفه جویی در هزینه ها پیش ببرد. شرکت سمن سوله در پروژه های خود بایستی توجه داشته باشد که پروژه را با هزینه ای به اتمام برساند که در ابتدا تعیین شده بود.

در حین انجام پروژه، شرکت سمن سوله در پروژه های خود مسئول بازبینی و نظارت بر پیشرفت ها و تغییرات می باشد. بایستی پروژه را از نزدیک دنبال کند و در صورت لزوم تغییرات لازم را اعمال نماید.

شرکت سمن سوله در پروژه های خود می داند چگونه حل مشکلات منجر به نتایج سودمند در پایان کار خواهد شد.

همکاری با بهترین ها، لیاقت شماست!

دریافت رتبه 3 ساختمان و رتبه 5 تاسیسات کشوری

ویژگی های شرکت سمن سوله

افراد زیادی هستند که در انجام کارهایشان از پیمانکار پیروی می کنند و بایستی راه را به آنها نشان دهد، بنابراین مهارت رهبری از جمله ویژگی های مثبت شرکت سمن سوله می باشد. در صورتی که کارکنان، کارگران و شرکت های تأمین کننده بدانند که دقیقاً باید چه کاری انجام دهند و چه انتظاری از آنها می رود، وظایف خود را بهتر انجام خواهند داد.

اگر چه تجربه ممکن است در همه شرایط و زمینه ها ضروری نباشد، اما منجر می شود که پیمانکار کارش را به روشی سریعتر و موثرتر انجام دهد. مسلماً داشتن تجربه یک ویژگی سودمند می باشد، اما در همه موارد ضروری نیست، چرا که هر کسی باید از جایی شروع کند و همه پیمانکاران ساختمانی سال ها تجربه در رزومه خود ندارند.

از آنجایی که تأخیر در بخشی از پروژه می تواند کل پروژه را مختل کند، بسیار مهم است که پیمانکار ساختمان بداند چگونه مسائلی را که در حین پروژه ساخت پیش می آیند، حل کند.

با توجه به اینکه شرکت سمن سوله در پروژه های خود بایستی روزانه تصمیمات مهمی را اتخاذ نماید، بسیار مهم است که بداند چه می خواهد و چگونه باید اقدام نماید.